Beauty Center “ONA”
Turbo Solarijum
 
Dobro došli
Beauty Center “ONA”

Posvetite se sebi i svojoj njezi, zaboravite  makar na kratko, svakodnevnicu, opustite se i uživajte u profesionalnim
individualnim tretmanima najsavremenijih kozmetičkih metoda
TURBO CHOCCOO SOLARIJUM SA COKO LAMPAMA

Zelite cokoladnu nijansu tijela? Posetite Vas beauty center „ONA“ i po neverovatnoj ceni od 0,50 km / min se suncajte pod najnovijim, čokoladnim lampama. Mozete da odaberete da li zelite da izgledate veoma preplanulo kao da ste upravo dosli sa Kopakabane ili umjerenu preplanulost koja će vas osvjeziti!

Cokoladne lampe su revolucija u suncanju! Omogucice vam da dobijete veoma prirodan i ravnomjeran ten. Ove lampe pogodne su i za osobe sa izrazito svijetlim tenom, jer omogucavaju postepeno dobijanje tople, cokoladne boje koja daje zdrav i prirodan izgled. Opustite se pod cokoladnim lampama i izgledajte sveze i preplanulo u svako doba!

Tajna ovih lampi je u tome da vec nakon prve seanse suncanja ( na primjer 7 ili 10 minuta ) klijenti odmah vide rezultate . Rezultat ovog suncanja je prirodna cokoladno braon boja .

Vazno je napomenuti da su cokoladno braon lampe prve na trzistu , koje ne izazivaju crvenilo na kozi i u kojima su kombinovani efekti brzog i dubokog suncanja .

Suncanje ovim lampama je zdrvije , jer zahvaljujuci novoj tehnologiji spektar zracenja daje svoje efekte samo na gornjem sloju koze u epidermu , direktno ispod roznatog epiderma .

Suncanjem u ovakvim solarijumima proizvodnja melanina i tirozina u kozi je intezivnija i uzima mnogo manji imuni proces koze .Samim tim rezultati suncanja su dugotrajniji za 4-5 dana .

Pored sunčanja u solarijumu ,beauty center „ONA“ Vam nudi i ostale tretmane iz oblasti tretmana lica i tijela aparatima najnovije generacije po najpovoljnijim cijenama u gradu. Vase je da nas posjetite a mi smo sigurni da ćete biti prezadovoljni postignutim rezultatima…


Tražite ljepotu
BEAUTY CENTER “ONA”

Zakoračite u carstvo ljepote i prepustite se profesionalcima!


 
 
 

Tražite ljepotu
KONTAKT INFORMACIJE

Ul.Hilandarska 36
Email: onabeautycenter@gmail.com
Mob: 065 / 035 778
Web: beautycentreona.com

Od pon do sub od 11h do 19hTražite ljepotu
NAŠA LOKACIJACopyright © BEAUTY CENTER “ONA Sarajevo
Design BY: WEBAGENT Sarajevo
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }