Beauty Center “ONA”
Kavitacija
 
Dobro došli
Beauty Center “ONA”

Posvetite se sebi i svojoj njezi, zaboravite  makar na kratko, svakodnevnicu, opustite se i uživajte u profesionalnim
individualnim tretmanima najsavremenijih kozmetičkih metoda
Kavitacija

Kavitacija - ultrazvučna lipoliza,najuspješnija zamjena za liposukciju!

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl. Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmjerena energija talasa djeluje isključivo na masne ćelije - membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tijela.

Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, poslije samo oko 60 min izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija ZAUVJEK, na mjestima gdje postoje naslage sala ili masni celulit. „Glava” aparata po koži klizi preko nanijetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na djelotvornost, a osjećaj toplote i relaksacije su jedine prateće „pojave”.

ZA KOGA JE KAVITACIJA?

Kavitacija je prava metoda za Vas ako pripadate grupi ZDRAVIH žena i muškaraca, svih godina, prosječne tjelesne težine, koji ne mogu da se oslobode izvjesnih upornih naslaga, a uprkos dijetama ili vežbanju, a ne želete da se podvrgnete rizicima, troškovima i oporavku kod hirurške liposukcije. Idealni kandidati su osobe sa BMI (body mass index) od 19 do 30.

KOLIKO MI TREBA TRETMANA?

Tretmani se rade jednom u sedam do deset dana, sa pratećom obaveznom limfnom drenažom .Broj tretmana se individualno određuje
na konsultaciji u našem salonu.Tokom Vaše individualne konsultacije, lične i diskretne, možete saznati više o metodi kavitacije, a takođe i koje su još dopunske terapije prikladne da postignete željeno reoblikovanje tela, zatezanje kože…

KOLIKO TRAJU REZULTATI ?

Gubitak masnih naslaga se ne vraća, jer se te uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. „jo-jo” efekta. Svakim narednim tretmanom tijelo se sve više i ljepše reoblikuje. Poželjno je samo da se narednih dana kombinuju: povećani unos tečnosti, racionalna ishrana i fizička aktivnost.

Napomena: potrebna fizička aktivnost se može dijelom nadomjestiti niskofrekventnim elektro-stimulacijama odgovarajućih mišićnih grupa, što dovodi do ubrzanog sagorijevanja oslobođene masti. Taj tretman takodje možete naći u našem salonu .

ZA KOGA NIJE KAVITACIJA?

Liposukcija i kavitacija (lipoliza) se bore protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti. Takođe, ne rade se trudnice, osobe sa dijabetesom, bubrežnim obolenjima, tumorima i sl.

Tražite ljepotu
BEAUTY CENTER “ONA”

Zakoračite u carstvo ljepote i prepustite se profesionalcima!


 
 
 

Tražite ljepotu
KONTAKT INFORMACIJE

Ul.Hilandarska 36
Email: onabeautycenter@gmail.com
Mob: 065 / 035 778
Web: beautycentreona.com

Od pon do sub od 11h do 19hTražite ljepotu
NAŠA LOKACIJACopyright © BEAUTY CENTER “ONA Sarajevo
Design BY: WEBAGENT Sarajevo
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }