Beauty Center “ONA”
Biorevitalizacija lica
 
Dobro došli
Beauty Center “ONA”

Posvetite se sebi i svojoj njezi, zaboravite  makar na kratko, svakodnevnicu, opustite se i uživajte u profesionalnim
individualnim tretmanima najsavremenijih kozmetičkih metoda
Biorevitalizacija lica

Biorevitalizacija je metod, koja u najkraćem roku hidrira kožu, a to znači da je podmlađuje. Na ovaj način, se aktivne supstance aplikuju u problematični dio lica, vrata i dekoltea.

Najčešće se koriste preparati na bazi hijalurona, tj.supstance koje se inače nalaze u našoj koži. Takođe se koriste i preparati na bazi DMAE za poboljšanje tonusa kože, kao i emrionalni ekstrakti. Izbor preparata zavisi od problema koji se rješava.

Biorevitalizacija daje brz i lijep efekat, i pri tom se rješava nekoliko problema. Ovom metodom se hidrira koža, obnavlja njena struktura i istovremeno stimulišu fibroblasti (koji produkuju kolagen i elastin,odgovorne za tonus kože i lijep oval lica), a takođe se ostvaruje moćno antioksidantno dejstvo.

Ova procedura popravlja boju lica, čini kožu ravnijom i glatkom, smanjuje intezitet pjega (hiperpigmentacija) i pomaže liječenje ožiljaka.

Biorevitalizacija se razlikuje od procedure aplikacije hijalurona kao filera, jer ova metoda ne samo da „popunjava“ bore, jagodice, suzne brazde, već se i bori sa različitim problemima kože:

Suha, dehidrirana, iziritirana koža, smanjenje tonusa mišića lica i vrata, korekcija opuštene kože tijela (stomak,unutrašnja strana butina,nadlaktice), profilaktika starenja kod mladih, bore oko očiju, bore u oblasti dekoltea, iznad usana, tamni podočnjaci, pušačka koža, raširene pore i masna koža.

Od mezoterapije lica ova metoda se razlikuje manjom količinom procedura,momentalnim efektom i jačinom efekta:biorevitalizacija za veoma kratak rok hidrira kožu,a mezoterapija ima kumulativan efekat,i potrepno je sprovesti seriju procedura.

U jednoj seriji biorevitalizacije potrebno je uraditi 3 do 4 procedure, ali je rezultat vidljiv odmah poslije prvog tretmana. Ukoliko se spremate na more, ili na mjesta gdje ima mnogo sunca, savjetujemo da se urade 2 procedure prije i 2 procedure poslije putovanja. Na ovaj način pripremićete kožu za pogubno dejstvo UV zraka i izbeći fotostarenje, čije negativne posledice možete vidjeti čak i kod 20-godišnjih djevojaka koje pretjeruju sa izlaganjem suncu.


Tražite ljepotu
BEAUTY CENTER “ONA”

Zakoračite u carstvo ljepote i prepustite se profesionalcima!


 
 
 

Tražite ljepotu
KONTAKT INFORMACIJE

Ul.Hilandarska 36
Email: onabeautycenter@gmail.com
Mob: 065 / 035 778
Web: beautycentreona.com

Od pon do sub od 11h do 19hTražite ljepotu
NAŠA LOKACIJACopyright © BEAUTY CENTER “ONA Sarajevo
Design BY: WEBAGENT Sarajevo
font-family: 'Lato', sans-serif;
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }